Laden...

Kesler nu Inspiration Dealer Luxaflex

We kennen Decokay Kesler in Zeist als specialist in verf, glas, ijzerwaren, gereedschap , behang, gordijnstoffen en zonwering. Kortom, alles om je woning in topconditie te houden onder één dak. En sinds kort is Kesler ook Inspiration dealer van Luxaflex; een titel om trots op te zijn! 

Dit betekent dat er nu meer dan 25 vierkante meter aan inspiratie, en tal van innovaties op het gebied van Luxaflex raambekleding bij Kesler te vinden zijn. Kortom, een inspirerende, overzichtelijke en efficiënte presentatie van de Luxaflex-producten.

 

Deze ‘inspiration’ shop bij Kesler kenmerkt zich door het innovatieve karakter. Zo is er een uniek systeem waarin de verschillende Luxaflex producten getoond kunnen worden. Hierdoor is het mogelijk om een echte thuissituatie voor klanten te creëren en kan Kesler nog beter inspelen op de wensen en behoeften. 

 

Een echte productbelevenis


Het winkelgedrag van de Nederlanders verandert in een razend tempo. Maar: deskundigheid en vakmanschap hebben èn behouden hun waarde. Sterker nog, dat is ook de meerwaarde van een speciaalzaak als Kesler!

Vooral nu consumenten steeds meer wensen en behoeften hebben, is het belangrijk om de winkelervaring daarop aan te passen. Winkelen draait niet meer alleen om het kopen, maar ook om het oriënteren, informeren en amuseren. Dit speelt dan ook een grote rol bij deze Inspiration Shop: een optimale product- en gebruikservaring van Luxaflex® producten.

Inspireren en demonsteren 


Een voorbeeld hiervan is het innovatieve systeem en de smart home oplossing PowerView® Motorisaton. Bij Kesler kun je nu direct zien hoe het slimme systeem werkt en hoe zorgvuldig scènes gecreëerd kunnen worden met de PowerView® App op smartphone of tablet. En het leuke is dat deze oplossing geschikt is voor vrijwel alle Luxaflex producten. Of je nu kiest voor Duette, Plissé, Roman Shades of jaloezieën…

Je nieuwe raambekleding bij Kesler ervaren…

Keslers Luxaflex Inspiration-shop geeft overigens ook een goed beeld van andere bedieningsvormen. En natuurlijk komen alle materialen en stoffen ook uitgebreid aan bod, waarbij lichtbeheersing en visuals een belangrijke rol spelen. Door het creëren van een zeer realistische thuissituatie, maak je de woon-winkelbelevenis van klanten tot een ware ervaring. Kom langs en laat je inspireren!