Laden...

Pure and Original

Krijtverf voor de muur én voor hout van Pure and Original

Krijtverf voor de muur is ontzettend populair. Krijtverf op hout trouwens ook. Pure and Original produceert een tal van hoogwaardige verfsoorten, waaronder muur-krijtverf. (En je kunt deze mooie krijtverf online bestellen in onze webshop.) De verven van Pure and Original zijn allemaal op waterbasis en voorzien van natuurlijke pigmenten. Kies jij voor Pure and Original?

Professionele krijtverf voor de muur en voor houten elementen

De krijtverf van Pure and Original is een professionele krijtverf, die zeer wordt gewaardeerd door de vakman. Maar ook de doe-het-zelver heeft deze hoogwaardige krijtverf voor de muur ontdekt. Eigenlijk is Pure and Original hét merk voor iedereen die een levendig, natuurlijk effect van zijn muurverf verlangt. En voor iedereen die een duurzaam resultaat belangrijk vindt. Bestel je krijtverf online!

Krijtverf gebruiken op hout

Je kunt krijtverf ook gebruiken voor het verfraaien van houten elementen, zoals houten meubels, kozijnen of trappen. Met een krijtverf creëer je een natuurlijke, matte uitstraling. Erg smaakvol!

Welke krijtverf voor de muur kies jij?

In onze webshop heb je keuze uit verschillende soorten krijtverf voor de muur. Ga bijvoorbeeld voor de Classico-krijtverf van Pure and Original. Deze muurverf bevat 100% natuurlijke pigmenten, waardoor de kleuren intens zijn en veel diepte hebben. De matte en poederachtige uitstraling van de krijtverf, die in 111 klassieke kleuren leverbaar is, geven je muur een exclusieve look. Deze krijtverf is afwasbaar en milieuvriendelijk.

Ook kalkverf van Pure and Original

Ga jij voor natuurlijke pigmenten en een authentieke uitstraling? Met de Fresco-kalkverf van Pure and Original creëer je een natuurlijke uitstraling. Deze kalkverf is net als de Classico-krijtverf van Pure and Original verkrijgbar in 111 kleuren.

Of ga jij voor die échte betonlook?

Ook heel mooi: Pure and Original Marrakech Walls. Met deze tadelaktverf krijg je een prachtige betonlook op je muren. Daarmee geef je de muur een stoer en toch charmant en natuurlijk karakter.

Bestel je muur-krijtverf online

Makkelijk kalkverf, tadelaktverf of krijtverf voor je muur bestellen? In onze webshop kun je de verschillende soorten krijtverf van Pure and Original online bestellen. Betalen kan ook online: veilig en snel. Het is dus ontzettend makkelijk om aan de perfecte verf voor jouw muur te komen!