Laden...

Little Green nieuwe producten

Intelligent Paints

In een traditionele verffabriek, aan de voet van de berg Snowdon in Noord-Wales, worden de verven van Little Greene met liefde vervaardigd middels de beste ingrediënten, slimme formuleringen en complexe kleurrecepten. De combinatie van rijke, prachtige kleuren en een hoge mate van duurzaamheid is representatief voor de 'Intelligent Paints'-familie: een reeks afwerkingen, die speciaal zijn ontworpen voor actieve mensen en levendige huizen. De ‘Intelligent Paints’ zijn duurzaam, milieuvriendelijk, volledig afwasbaar en verkrijgbaar in alle tinten van het Little Greene kleurenpalet. 

Omdat deze verven op waterbasis zijn, drogen ze snel en zijn ze vrijwel geurloos. De ‘Intelligent Paints’ hebben een hoge dekking, waardoor deze efficiënt, voordelig en eenvoudig aan te brengen zijn. 

De Intelligent verven van Little Greene zijn tot 15 keer sterker dan gewone verven voor het huis en volledig afwasbaar en vlekbestendig.

 

Intelligent
Matt Emulsion

De Intelligent Matt Emulsion is de oorspronkelijke afwerking uit de reeks ‘Intelligent Paints’. Het is een veelzijdige matte verf met slechts 5% glans, welke geschikt is voor meerdere oppervlakken. Dit maakt het de eerste keuze voor binnenmuren in ruimtes met veel verkeer, waaronder keukens, badkamers, kinderkamers en gangen. Bovendien zorgt de technisch verbeterde formulering van de Intelligent Matt Emulsion ervoor dat het op de meeste oppervlakken gebruikt kan worden, inclusief houten lambrisering.

Zie beschikbare kleuren

 

Intelligent
Eggshell

Nog sterker is de Intelligent Eggshell. Deze is geformuleerd om vocht, vlekken en algemene slijtage te weerstaan. De verf heeft een elegante laagglanzende afwerking (15%) en biedt een prachtig alternatief op waterbasis voor het schilderen van houtwerk en keuken- en badkamerwanden waar volledige afwasbaarheid gewenst is.

 Zie beschikbare kleuren

 

Intelligent
Gloss

Sterk en volledig afwasbaar met een hoge glans (85%), dat is Intelligent Gloss. Intelligent Gloss is een sneldrogend, op water gebaseerd alternatief voor Oil Gloss en geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Intelligent Gloss is ideaal voor toepassing op houtwerk, gegronde metalen en gipswanden waar een mooie, hoogglanzende afwerking gewenst is.

Zie beschikbare kleuren

 

Intelligent
Exterior Eggshell

Intelligent Exterior Eggshell biedt hetzelfde subtiele laagglanzende oppervlak (15%) in een afwerking voor buiten. De verf is zelfprimend en kan rechtstreeks op nieuw en onbewerkt hout worden aangebracht (wat betekent dat er geen afzonderlijke primer of grondverf nodig is) en heeft een uitstekende penetratie in de ondergrond, waardoor dit de slimste keuze is voor buitenkozijnen. Intelligent Exterior Eggshell is sneldrogend en toch extreem duurzaam. Het is weersbestendig en remt de groei van schimmels en algen. De verf is geschikt om al het buitenhoutwerk en metaalwerk van een mooie kleur te voorzien.

Zie beschikbare kleuren

 

 

Intelligent
Satinwood

Een watergedragen, satijnachtige houtverf geschikt voor het schilderen van keukenkasten, houten meubilair (bijvoorbeeld stoelen, tafels, kasten), houten sierlijsten en muren. Intelligent Satinwood is uiterst slijtvast en bestand tegen de vele stoten waaraan keukenkasten en houten meubels worden blootgesteld! Ideaal om aan te brengen en binnen twee uur droog. Het leven in huis kan hierdoor vrijwel ongestoord doorgaan. Intelligent Satinwood is tevens afwasbaar en reukarm en heeft een glansgraad van 30-35%.

 Zie beschikbare kleuren

 

Intelligent
Floor Paint

Deze revolutionaire verf op waterbasis is geschikt voor alle vloeren en houtwerk in levendige huizen. Intelligent Floor Paint is gemakkelijk aan te brengen en, in tegenstelling tot alternatieven op oliebasis, reukarm en binnen twee uur droog. Intelligent Floor Paint is duurzaam en afwasbaar, met een glansgraad van 30-40%. Niet meer wachten tot de vloer ‘s nachts droogt of ingewikkelde logistiek tijdens het wachten op het drogen van de trap - het leven kan vrijwel probleemloos doorgaan met dit intelligente alternatief!

 Zie beschikbare kleuren

 

Intelligent
ASP (All Surface Primer)

Een grondverf op waterbasis, geschikt voor het verven van alle binnen- en buitenoppervlakken. De eenvoudige toepassing op een breed scala aan verschillende oppervlakken en materialen, gecombineerd met een snelle twee uur durende droogtijd, maken van deze robuuste primer de ideale voorbereiding voor projecten die snel klaar moeten zijn. Met een lage glans van 5-8% is de primer verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren.

 Zie beschikbare kleuren